OVER ONS

Een hecht familiebedrijf dat begonnen is aan de 3e generatie Hellemons. Reeds 35 jaar is Velletri beheer een gevestigde naam binnen de gemeente Halderberge, en daarbuiten, als het gaat om het verhuren van bedrijfspanden en het leveren van diensten. Voor iedere klant is er een passende verhuur oplossing en tevens zijn er mogelijkheden tot meer! Velletri beheer bevat naast het verhuren van bedrijfspanden de mogelijkheden tot een gepast logistiek  advies en kan eventueel de logistieke diensten aanbieden om bij u als klant een zorg weg te nemen. Wenst u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter met uw vraag / opmerking zodat wij met u contact op kunnen nemen.

HET TEAM

Ad Hellemons
50 jaar geleden is door Theo Hellemons ”Hellemons beheer” opgericht die bedrijfspanden bouwde voor verhuur aan bedrijven binnen de gemeente Oudenbosch. In 2000 is het bedrijf overgenomen en uitgebreid door Ad Hellemons, die het bedrijf vervolgde onder de naam: Velletri Beheer. Vanaf 2010 zijn broer en zus, Kevin en Kelly Hellemons ook in de zaak komen werken en is dus de derde generatie aangebroken. Kevin en Kelly hebben door de jaren heen op diverse disciplines kennis opgebouwd, waardoor Velletri Beheer naast een gepast verhuur advies, ook andere diensten aan kan bieden.

Kevin Hellemons
“Ik ben iets later in het bedrijf ingestapt, omdat ik ook werkzaam ben als logistic manager in de detailhandel en goed wilde afwegen of dit met elkaar te combineren was. Als klein jongetje was het al mijn droom om samen met mijn vader werkzaam te zijn in het familiebedrijf. Want dat een bedrijf over gaat van opa naar vader naar zoon vind ik een bijzondere gebeurtenis wat ik graag in ere wil houden. Mijn rol bij Velletri is ondersteuning bieden bij technische zaken, en ik beheer de website. Daarnaast help ik bij diverse werkzaamheden met betrekking tot het onderhoud van terreinen en panden. Met mijn logistieke achtergrond kan Velletri ook als logistiek partner voor de klanten werkzaam zijn. Het combineren van mijn werk bij Velletri met mijn huidige baan is een leuke afwisseling in mijn diensten.”

Kelly Hellemons
“Ik ben in 2010 afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs maar ben na afronding hiervan toch het bedrijfsleven van Velletri ingestapt. Ik heb me verdiept in boekhouding en draag er zorg voor dat deze op orde is. Daarnaast ondersteun ik mijn vader in allerhande zaken, van contacten met huurders tot zorg dragen voor verschillende facilitaire diensten tot aan administratieve taken. Het bijzondere aan Velletri Beheer is dat het we huurders hebben die al in het tijdperk van mijn opa een bedrijfsruimte huren en al die jaren met fijn wederzijds contact hun huurcontract hebben voortgezet. Mijn drive binnen de zaak is dan ook om dit soort huurders in ere te houden en hier wellicht nog meer huurder voor zo’n tijd te mogen verwelkomen maar uiteraard staat Velletri ook gereed voor de huurders die voor kortere duur een ruimte nodig hebben.